I DJEČACI OSVOJILI BRONCU:

KK Vrijednosnice Osijek – KK Stoja 67:70

Čestitke svima na ovom nevjerovatnom povijesnom uspjehu 🎉🍾💛💙😀

#ajmoStoja#žutoplavi👑#dječaci⛹🏻‍♂️#final4🏀#3mjestouRH🥉🏆

Kako su pretkadeti Stoje već osvojili broncu, tako su se i njihovi mlađi suigrači nadali postići jednak uspjeh i sukladno tome su ušli u utakmicu s vodstvom od 4:0. No, te nade umanjuje Filip Stojčić koji je i dan ranije bio najbolji igrač Vrijednosnica Osijek te dva puta zaredom polaže za prvo vodstvo Vrijednosnica pri 8:6, a njegovo je polaganje i za dvoznamenkasto vodstvo na 18:8. Četvrtina završava s 27:14 za male Brokere, a Stojčić je „odgovoran“ za 13 osječkih poena.

U drugoj četvrtini se Puljani vraćaju u utakmicu s velikim doprinosom Vita Mlatca te smanjuju vodstvo Osječana na 38:29.

 

Nakon odmora Stoja se trudi zadržati zamah, no trica Stojčića lansira Vrijednosnice na vodstvo od 14 poena pri 49:35.  Ipak, Stojina mladost ne odustaje lako te uspijevaju nadtrčati Osječane i zaključno s polaganjem Roka Cetine smanjiti na 51:46 za ulazak u posljednju dionicu.

Posljednju se četvrtinu odvija prava borba uz glasnu podršku roditelja oba kluba i četiri minute do kraja utakmice napetih je 60:58 za Vrijednosnice. Minutu do kraja Stoja preuzima vodstvo od pola koša na 67:68 košem Noela Mardešića.  Igrači Vrijednosnica potom čine nekoliko osobnih pogrešaka pa od 6 slobodnih bacanja Stoji ulaze dva i utakmica završava s 67:70. Slavlje Stoje koja je skupila drugu broncu na ovom turniru može početi!

Filip Stojčić je za Vrijednosnice postigao 21 poen uz 15 skokova i 6 osvojenih lopti, a Luka Šipka je ubacio 18 poena.

Kod Stoje je najbolji bio Vito Mlatac s 25 poena, 9 skokova i 5 osvojenih lopti. Roko Cetina je dodao 19 poena, a Noel Mardešić 12.

 

Posted in Uncategorized.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *